Home > Bestanden > TrustedInstaller.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een TrustedInstaller fout

TrustedInstaller.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of TrustedInstaller.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om TrustedInstaller.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Modules Installer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TrustedInstaller.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TrustedInstaller.exe bestandsinfo

Het proces Windows Modules Installer of Installatieprogramma voor Windows-modules of Programme d’installation pour les modules Windows hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows of Systeme d’exploitation Microsoft Windows of Microsoft Windows®-besturingssysteem van (www.microsoft.com)..

Omschrijving: TrustedInstaller.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand TrustedInstaller.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 194,048 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 204,800 bytes en nog 16 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/trustedinstaller.exe.html 
De naam van de service is "TrustedInstaller".
Bestand TrustedInstaller.exe is een Windows systeembestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk.

Als TrustedInstaller.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,511,331 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: RunOnce, Run). Het bestand is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als TrustedInstaller.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het TrustedInstaller.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

geef lekker veel info over je systeem en lopende processen, repareerd niet maar meld gevaren, voor probleemfixen internet verbinding noodzakelijk.
Lodewijk
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van TrustedInstaller.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review. 52 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als niet gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over TrustedInstaller.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met TrustedInstaller op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met TrustedInstaller te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het TrustedInstaller.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

TrustedInstaller scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.