Home > Bestanden > ToolbarUpdater.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ToolbarUpdater fout

Het echte ToolbarUpdater.exe bestand is een software component van AVG SafeGuard Toolbar door AVG.

ToolbarUpdater is een afkorting voor AVG SafeGuard Toolbar Updater

ToolbarUpdater.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ToolbarUpdater.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ToolbarUpdater.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ToolbarU Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ToolbarUpdater.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ToolbarUpdater.exe bestandsinfo

Het proces ToolbarU Application of ToolbarU Application Official of ToolbarU Application (Non Official) of Toolbar Updater hoort bij de software AVG Technologies of ToolbarU Application of AVG Technologies CZ, s.r.o of vToolbarUpdater van AVG Secure Search of AVG Technologies (www.freeavg.com)..

Omschrijving: Windows heeft ToolbarUpdater.exe niet nodig. ToolbarUpdater.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,734,680 bytes (6% van alle voorkomende bestanden), 711,112 bytes en nog 46 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/toolbarupdater.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand ToolbarUpdater.exe is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. ToolbarUpdater.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

  • Als ToolbarUpdater.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk. Bestandsformaat is 508,416 bytes (85% van alle voorkomende bestanden) of 513,536 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand ToolbarUpdater.exe is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. ToolbarUpdater.exe kan verbind met Internet en inputs onthouden.
  • Als ToolbarUpdater.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 517,632 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. ToolbarUpdater.exe is geen Windows kernbestand. ToolbarUpdater.exe kan verbind met Internet en inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ToolbarUpdater.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ToolbarUpdater.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ToolbarUpdater.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ToolbarUpdater op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met ToolbarUpdater te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het ToolbarUpdater.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

ToolbarUpdater scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.