Home > Bestanden > wltrysvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wltrysvc fout

Het echte wltrysvc.exe bestand is een software component van Dell Wireless WLAN Card Utility door .

WlTrySvc is een afkorting voor Dell Wireless WLAN Tray Service

Wltrysvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wltrysvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wltrysvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DW WLAN Card Wireless Network Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wltrysvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wltrysvc.exe bestandsinfo

Het proces DW WLAN Card Wireless Network Service of Dell Wireless WLAN Tray Service of Broadcom (versie 802.11 Network Adapter Wireless Network Service, 802.11 Wireless Network Service) of DW WLAN Tray Service of Broadcom Wireless LAN Tray Service of U.S. Robotics Wireless LAN Service hoort bij de software Dell Wireless WLAN Card Utility of DW WLAN Card Utility of Broadcom Wireless Utility of Broadcom (versie 802.11 Network Adapter Wireless Network Service) of Dell Wireless WLAN Tray Service van Dell (www.dell.com) of Broadcom (www.broadcom.com)..

Omschrijving: "wltrysvc" staat voor "Wireless Tray Service 'en is een programma dat samen met de drivers voor Broadcom-gebaseerde draadloze netwerkadapters geinstalleerd wordt. Dit stelt hen in staat te worden gecontroleerd en geconfigureerd. (Broadcom fabriceert geen eindproducten, maar wel de chips die gebruikt worden door andere bedrijven, en is een van de meest voorkomende aanbieders van draadloos netwerk core logic.) Dit proces bevindt zich in het systeemvak en geeft de huidige signaalsterkte weer, gemeten door de adapter.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft wltrysvc.exe niet nodig. Wltrysvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 24,064 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 20,480 bytes en nog 13 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/wltrysvc.exe.html 
De naam van de service is "wltrysvc".
Er is geen bestandsinformatie. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand wltrysvc.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het is geen Windows systeembestand. Wltrysvc.exe kan zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

  • Als wltrysvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 33,280 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 48,128 bytes en nog 5 varianten. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Wltrysvc.exe kan zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen.
    Als u problemen heeft met wltrysvc.exe, kunt u de software Dell Wireless WLAN Card Utility of DW WLAN Card Utility verwijderen via de "Programma's wijzigen of verwijderen" functie in het Windows Configuratiescherm, vraag ondersteuning van de software ontwikkelaar Dell of update het programma naar de nieuwste versie.
  • Als wltrysvc.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 20,480 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 65,536 bytes, 24,064 bytes, 24,576 bytes of 25,088 bytes. Bestand wltrysvc.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Wltrysvc.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Wltrysvc.exe kan zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wltrysvc.exe. Controleer daarom het wltrysvc.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
255 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wltrysvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met wltrysvc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met wltrysvc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het wltrysvc.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

wltrysvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.