Home > Bestanden > AcroIEFavClient.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AcroIEFavClient fout

Het echte AcroIEFavClient.dll bestand is een software component van Acrobat Reader door .

AcroIEfavClient is een afkorting voor Acrobat Internet Explorer favorite Client

AcroIEFavClient.dll is een browser extensie voor Internet Explorer. Deze invoegtoepassing (add-on) maakt verschillende toegevoegde functies voor Internet Explorer mogelijk. U kunt ze uitschakelen door het Extras menu (toetscombinatie Alt + X) onder Manage Add-ons. De volgende paragraaf biedt meer informatie over Adobe PDF Toolbar.

Hints om AcroIEFavClient.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Adobe PDF Toolbar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AcroIEFavClient.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AcroIEFavClient.dll bestandsinfo

Het proces Adobe PDF Toolbar for Internet Explorer of Adobe Acrobat (versie 6.0 Professional, 6.0 Standard, 6.0.1 Professional, 6.0.1 Standard, 6.0 Professional - English, Français, Deutsch, 6.0.1 Professional - English, Français, Deutsch, 6.0 Standard - English, Français, Deutsch, 7.0 Professional, 9 Pro Extended - English, Français, Deutsch) of Adobe IE plugin of Adobe Acrobat XI Pro hoort bij de software Adobe PDF Toolbar for IE of Adobe Acrobat (versie 8 Professional, 9 Professional, 9 Pro Extended) of Adobe Common File Installer of Adobe Photoshop (versie CS6, CS5, CS2) of Adobe Creative Suite (versie 6 Master Collection) of Adobe IE plugin of Adobe Premiere Elements (versie 10 HD) of Adobe Acrobat XI Standard van Adobe Systems (www.adobe.com)..

Omschrijving: acroiefavclient.dll is een Adobe Acrobat Reader Plugin voor Microsoft Internet Explorer. Deze add-on biedt gebruikers de mogelijkheid om PDF-bestanden te bekijken in hun browser.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AcroIEFavClient.dll niet nodig. AcroIEFavClient.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 141,192 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 343,456 bytes en nog 16 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/acroiefavclient.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is AE7CD045-E861-484f-8273-0445EE161910 of F4971EE7-DAA0-4053-9964-665D8EE6A077. Programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Het is geen Windows systeembestand. Het is digitaal gesigneerd. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

  • Als AcroIEFavClient.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 147,456 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 225,280 bytes en nog 4 varianten. Het proces is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows kernbestand. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Er is geen informatie over de maker van dit bestand.
  • Als AcroIEFavClient.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 231,160 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand is digitaal gesigneerd. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand AcroIEFavClient.dll is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AcroIEFavClient.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AcroIEFavClient.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Adobe PDF Toolbar de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
113 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AcroIEFavClient.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met AcroIEFavClient op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende AcroIEFavClient proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de AcroIEFavClient.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

AcroIEFavClient scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.