Home > Bestanden > sasseh.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sasseh fout

Sasseh.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sasseh.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sasseh.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ShellExecuteHook. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sasseh.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sasseh.dll bestandsinfo

Het proces ShellExecuteHook of SUPERAntiSpyware Free Edition hoort bij de software SuperAntiSpyware of SUPERAntiSpyware Free Edition of SUPERAntiSpyware Professional of SUPERAntiSpyware of SUPERAntiSpyware.com of Microsoft Windows SDK for Windows (versie 7) of Ventrilo Client for Windows (versie x64) of My Book Device Driver van SuperAdBlocker.com (www.superadblocker.com) of SUPERAntiSpyware.com (www.superantispyware.com)..

Omschrijving: Windows heeft sasseh.dll niet nodig. Bestand sasseh.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map "Mijn Bestanden" of in de map "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 77,824 bytes (51% van alle voorkomende bestanden), 113,024 bytes, 115,440 bytes, 135,168 bytes of 80,328 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/sasseh.dll.html 
Dit is een speciaal .dll bestand (Dynamic Link Library), dat automatisch start als programma's worden gelanceerd. Daardoor kan het het opstarten van al je programma's monitoren en manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand sasseh.dll is geen Windows systeembestand. Het monitors het opstarten van programma's. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

  • Als sasseh.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 113,024 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 77,824 bytes of 115,440 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het monitors het opstarten van programma's. Bestand sasseh.dll is geen Windows kernbestand. Het is digitaal gesigneerd.
  • Als sasseh.dll wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 113,024 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 77,824 bytes of 115,440 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het monitors het opstarten van programma's. Het is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur.
  • Als sasseh.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk. Bestandsformaat is 113,024 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 77,824 bytes.
  • Als sasseh.dll wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 113,024 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 77,824 bytes of 115,440 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sasseh.dll. Controleer daarom het sasseh.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
73 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sasseh.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met sasseh op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met sasseh te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het sasseh.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

sasseh scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.