Home > Bestanden > UMEngx86.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UMEngx86 fout

Het echte UMEngx86.dll bestand is een software component van Symantec Endpoint Protection door Symantec.

UMEngx86 is een afkorting voor Windows User Mode Engine for x86 (32-bit)

UMEngx86.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UMEngx86.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UMEngx86.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SONAR Engine. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UMEngx86.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UMEngx86.dll bestandsinfo

Het proces SONAR Engine hoort bij de software BehaviorBlocking (versie 7.8.0 CM Build #, 7.6.0 CM Build #, 7.7.0 CM Build #, 7.5.0 CM Build #, 7.6.1 CM Build #, 9.1.1 CM Build #, 9.2.1 CM Build #, 9.1.0 CM Build #, 9.3.0 CM Build #, 9.2.2 CM Build #, 9.2.3 CM Build #, 7.1.1 CM Build #, 9.2.0 CM Build #, 10.0.1 CM Build #) of Norton 360 of Norton Internet Security of Norton Security Suite of BASH of Norton Security of Norton AntiVirus of Norton Security with Backup of Norton 360 Premier of Utility Common Driver of Norton 360 Online van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft UMEngx86.dll niet nodig. Bestand UMEngx86.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 221,360 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 290,232 bytes en nog 6 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/umengx86.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows kernbestand. Bestand UMEngx86.dll is digitaal gesigneerd. UMEngx86.dll is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Als UMEngx86.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 290,232 bytes (76% van alle voorkomende bestanden), 289,784 bytes, 288,760 bytes of 221,360 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma is niet zichtbaar. Bestand UMEngx86.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows kernbestand. Het is een bestand met Verisign signatuur.
Het programma BehaviorBlocking 7.8.0 CM Build # of BehaviorBlocking 7.5.0 CM Build # kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UMEngx86.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het UMEngx86.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over UMEngx86.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met UMEngx86 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met UMEngx86 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het UMEngx86.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

UMEngx86 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.