Home > Bestanden > igfxEM.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een igfxEM fout

Het echte igfxEM.exe bestand is een software component van Intel® Common User Interface door .

igfxEM is een afkorting voor Intel Graphics Executable Main Module

IgfxEM.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of igfxEM.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om igfxEM.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update igfxEM Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat igfxEM.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IgfxEM.exe bestandsinfo

Het proces igfxEM Module hoort bij de software Intel® Common User Interface of igfxEm van Intel (www.intel.com) of igfxEm..

Omschrijving: Windows heeft igfxEM.exe niet nodig. IgfxEM.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 523,232 bytes (7% van alle voorkomende bestanden), 1,020,256 bytes en nog 80 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/igfxem.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het is digitaal gesigneerd. IgfxEM.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Bestand igfxEM.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk.

  • Als igfxEM.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 6% gevaarlijk. Bestandsformaat is 434,648 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 425,392 bytes en nog 5 varianten. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. IgfxEM.exe is een bestand met Microsoft signatuur. IgfxEM.exe is digitaal gesigneerd. IgfxEM.exe is geen Windows kernbestand.
    De software ontwikkelaar Intel biedt directe ondersteuning (intel.com). In het geval van problemen met igfxEM.exe, kunt u het gehele programma Intel Corporation verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.
  • Als igfxEM.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 84% gevaarlijk. Bestandsformaat is 652,800 bytes. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. igfxEM.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als igfxEM.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het igfxEM.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over igfxEM.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met igfxEM op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met igfxEM te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het igfxEM.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

igfxEM scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.