Home > Bestanden > Updater.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Updater fout

Het echte Updater.exe bestand is een software component van Ask Toolbar for Internet Explorer door Ask.com.

Updater is een afkorting voor Ask Toolbar Updater

Updater.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Updater.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Updater.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Ask Updater. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat Updater.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Updater.exe bestandsinfo

Het proces Ask Updater of Updater service of Moodlogic Updater Application of Skype Updater Service of Roozz Updater of Application Updater of TopArcadeHits Software of Software version updater of DJ7s of PornTime Updater

hoort bij de software Moodlogic Application of Ask Toolbar of Popcorn Time of Skype of Ask Toolbar for Internet Explorer of Software Version Updater of GeniusBox of Performance Optimizer of Roozz plugin of Server of Application Updater of Roozz Updater of Avery Toolbar of PornTime of MZgEIereRHstlRgXxc of Launcher

van Ask (www.ask.com) of Moodlogic (www.moodlogic.com) of Company of Skype Technologies (www.skype.com) of Roozz of Joltlogic of Amonetize ltd of OhARx3jyuE of Positive Finds of InstallShield (www.installshield.com) of EpicPlay of Advizz of PornTime..

Omschrijving: updater.exe is onderdeel voor het programma voor het waarderen van muziek Moodlogic. Dit programma zoekt automatisch met regelmatige intervallen naar updates van deze software. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig beëindigen en verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Updater.exe niet nodig. Bestand Updater.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms niet in een map. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 179,200 bytes (8% van alle voorkomende bestanden), 1,391,272 bytes en nog 58 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/updater.exe.html 
Updater.exe is geen Windows systeembestand. Het proces is niet zichtbaar. Het is digitaal gesigneerd. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, User Shell Folders, DEFAULT\Run). Updater.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

 • Als Updater.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 750,304 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 482,448 bytes en nog 18 varianten. Het is geen Windows systeembestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, User Shell Folders, DEFAULT\Run). Updater.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  De ontwikkelaar Searchdonkeyapp biedt ondersteuning voor assistentie, en een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderenUpdater of Software Version Updater).
 • Als Updater.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 212,992 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet.
 • Als Updater.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk. Bestandsformaat is 384,760 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 514,288 bytes en nog 6 varianten.
 • Als Updater.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk. Bestandsformaat is 233,472 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 188,416 bytes, 167,936 bytes, 163,840 bytes of 192,514 bytes.
 • Als Updater.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 376,320 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 609,792 bytes.
 • Als Updater.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 414,720 bytes.
 • Als Updater.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 92% gevaarlijk. Bestandsformaat is 708,608 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Updater.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Updater.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Ask Updater de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
 1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
 2. Klik op Internet options.
 3. Klik op de Advanced tabtoets.
 4. Klik op de Reset... knop.
 5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Updater.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Updater op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Updater te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Updater.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Updater scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.