Home > Bestanden > TaskMan.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een TaskMan fout

Het echte TaskMan.exe bestand is een software component van Task Manager door .

TaskMan is een afkorting voor Task Manager

TaskMan.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of TaskMan.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om TaskMan.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Security Task Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TaskMan.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TaskMan.exe bestandsinfo

Het proces Security Task Manager of ggs.exe hoort bij de software Security Task Manager van Neuber Software (www.neuber.com) of A. & M. Neuber Software (www.neuber.com)..

Omschrijving: taskman.exe is de versie van Windows Taakbeheer gebruikt in oudere versies van het besturingssysteem (Windows 3.x, Windows 95 en Windows 98). Het geeft een lijst van lopende programma's weer en laat u functies zoals het opstarten of beëindigen van taken uitvoeren. In nieuwere versies van Windows is dit vervangen door de meer functionele taskmgr.exe.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft TaskMan.exe niet nodig. TaskMan.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map Windows Temp of in een submap van C:\Windows\System32 of in de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 750,992 bytes (24% van alle voorkomende bestanden), 1,131,888 bytes en nog 43 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/taskman.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Bestand TaskMan.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. TaskMan.exe is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 3% gevaarlijk.

  • Als TaskMan.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 11% gevaarlijk. Bestandsformaat is 750,992 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 1,220,512 bytes en nog 19 varianten. Het proces heeft een zichtbaar venster. TaskMan.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Bestand TaskMan.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf.
  • Als TaskMan.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 750,992 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 1,214,880 bytes en nog 12 varianten. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm.
  • Als TaskMan.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk. Bestandsformaat is 583,520 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 1,206,824 bytes, 1,207,248 bytes of 1,218,464 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als TaskMan.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het TaskMan.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
148 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over TaskMan.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met TaskMan op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met TaskMan te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het TaskMan.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

TaskMan scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.