Home > Bestanden > hkcmd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hkcmd fout

Het echte hkcmd.exe bestand is een software component van Intel® Common User Interface door .

HKCMd is een afkorting voor Intel Graphics Hot Key Control Module

Hkcmd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hkcmd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hkcmd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update hkcmd Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hkcmd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hkcmd.exe bestandsinfo

Het proces hkcmd Module of wdasdwdsa of HotKeysCmds of Intel Graphics Services hoort bij de software Intel® Common User Interface of Intel Poulsbo Drivers for Windows NT of Ddemfo bnwx dwgyciql of Microsoft van Intel (www.intel.com) of Wwawu mxhinykwzd whwkobychwswsbsw ezckcrwqikfveyxe ehpqjqsah of Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Dit programma maakt toegang tot speciale sneltoetsen mogelijk voor configuratie-opties voor de geïntegreerde grafische controllers op bepaalde Intel chipsets. Het programma wordt automatisch geïnstalleerd met de drivers voor de Intel 810 en 815 chipsets. Hoewel niet essentieel, wordt er aanbevolen dat deze niet worden uitgeschakeld om te zorgen voor een consistente werking van het systeem.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft hkcmd.exe niet nodig. Hkcmd.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 77,824 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 173,592 bytes en nog 84 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/hkcmd.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders). Het programma heeft geen zichtbaar venster. Hkcmd.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk.

  • Als hkcmd.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 420,239 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 4,819,456 bytes. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Hkcmd.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.
  • Als hkcmd.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 192,512 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Programma heeft geen zichtbaar venster. Hkcmd.exe is geen Windows systeemcomponent. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand.
  • Als hkcmd.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 77,824 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hkcmd.exe. Controleer daarom het hkcmd.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
280 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hkcmd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met hkcmd op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met hkcmd te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het hkcmd.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

hkcmd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.