Home > Bestanden > PnkBstrA.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PnkBstrA fout

Het echte PnkBstrA.exe bestand is een software component van PunkBuster door Even Balance.

PnkBstrA is een afkorting voor PunkBuster Service Component A

PnkBstrA.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PnkBstrA.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PnkBstrA.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PunkBuster™ Service Component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PnkBstrA.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PnkBstrA.exe bestandsinfo

Het proces PunkBuster™ Service Component (A) of Medal of Honor Airborne hoort bij de software Medal of Honor Airborne of Need for Speed ProStreet of Need for Speed™ Undercover of Call of Duty (versie 4 - Modern) of PnkBstrA, PnkBstrA van Even Balance (www.evenbalance.com)..

Omschrijving: PnkBstrA.exe is onderdeel van de PunkBuster software die samen met diverse PC games wordt geïnstalleerd. PunkBuster software wordt gebruikt om te voorkomen dat gebruikers vals spelen bij het spelen van online games. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je game niet langer meer kunnen lopen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft PnkBstrA.exe niet nodig. PnkBstrA.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 66,872 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 75,064 bytes en nog 8 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/pnkbstra.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Programma heeft geen zichtbaar venster. PnkBstrA.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand PnkBstrA.exe is digitaal gesigneerd. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

  • Als PnkBstrA.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk. Bestandsformaat is 76,888 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 75,136 bytes en nog 4 varianten. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. PnkBstrA.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. PnkBstrA.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  • Als PnkBstrA.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk. Bestandsformaat is 63,040 bytes (83% van alle voorkomende bestanden), 323,584 bytes of 66,872 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Bestand PnkBstrA.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm.
    Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Medal of Honor Airborne of Need for Speed™ ProStreet).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PnkBstrA.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het PnkBstrA.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

dit is een mail aan punkbuster ik wordt steeds gekikt terwijl ik niks gedaan heb
floris.T
274 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het niet beoordeeld ("weet niet").
Als je meer weet over PnkBstrA.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met PnkBstrA op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met PnkBstrA te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het PnkBstrA.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

PnkBstrA scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.